

Alanya Çıplaklı, Dimçayı, Oba ve Karakocalı’da imar yolu çalışması
Alanya Belediyesi, ilçe genelinde alternatif ulaşım güzergahları hizmete sokmak için yol çalışmalarını sürdürüyor. Çıplaklı, Oba Karakocalı ve Büyükhasbahçe Mahallesi'nde yeni yol çalışmaları sürüyor.Kent genelinde konforlu bir ulaşım ağını oluşturmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel "Alternatif güzergahlarla kent trafiğini de rahatlatmak istiyoruz" dedi.
"Yeni yollarla Alanya'nın yaşam standartları yükseliyor"
Oba, Karakocalı, Büyükhasbahçe ve Çıplaklı Mahallesi'ndeki yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni imar yollarını Alanya'nın gelişimine paralel olarak açmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Yücel, " Özellikle Cikcilli ve Büyükhasbahçe mahallelerinin kuzeyden bağlantısını sağlayan Mamadı 30 metrelik yol ile yeni çevre yolunun trafik yükünü azaltmayı hedefliyoruz" dedi.
"Çevre Yolu'ndan Dimçayına rahat ulaşım"
Yaz aylarında Dimçayı turizm bölgeleri güzergâhında oluşan aşırı trafik yolunduğunun önüne geçmek için Karakocalı-Dimçayı arasında başlatılan yol açma çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Yücel, "Oba Çevre Yolu ile Karakocalı istikametinde başlattığımız yol açma ve genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda dolgu ve istinat duvarı çalışması sürüyor. Yaz sezonuna kadar Dimçayı ulaşımını rahatlatacak yeni yolu bitirmiş olacağız" diye konuştu. Çıplaklı Mahallesi'nde de 25 metre genişliğindeki imar yolunun açımına başladıklarını aktaran Yücel, "Halkımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































