

Alanya’da çocuklar için yeşil alanlar artmaya devam ediyor
Antalya Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği yeşil alanları artırmaya devam ediyor.
Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesi Erenler Erkek Öğrenci Yurdu Arkası 310 ada yanında bulunan 5039 metrekarelik yeşil alanda başlattığı park projesini tamamladı. İçerisinde otopark, bisiklet parkı, mini futbol sahası, basketbol sahası, fitness alanı, büfe-wc, çocuk oyun alanı, aile dinlenme köşesi, yürüyüş eğlenme ve dinlenme alanları bulunan park, Okurcalar Mahallesi'nin yeşil alan ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacak şekilde tasarlandı.
"Yeşil alanları artırıyoruz"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamada; "Alanya Belediyesi olarak halkımızın, özellikle de çocuklarımızın daha güzel vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları tasarlıyoruz. Daha önce yapmış olduğumuz parklarımıza ilave olarak yeni nesil oyun gruplarına yer vererek hazırladığımız parkımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Bölge halkımıza ve Alanya'mıza hayırlı olsun" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































