Karakter boyutu :



25 Aralık 2019 Çarşamba 15:58
Alanya’da heyelanın kapattığı yol açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da yoğun yağış sonrası heyelan nedeniyle kapanan Bayır ve Taşatan yolunu ulaşıma açtı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da yoğun yağış sonrası heyelan nedeniyle kapanan Bayır ve Taşatan yolunu ulaşıma açtı.
Alanya'da iki gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Alanya'da Bayır ve Taşatan mevkinde aşırı yağış nedeniyle meydana gelen heyelan sonucu yolun bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ne bağlı alan ekipler, ulaşıma kapanan yola müdahale etti. Kırsal alan ekipleri, iş makineleriyle yolda çalışma yaptı. Yoldaki toprak ve taşlar kaldırıldı. Bozulan bölümlere bakım ve onarım yapıldı. Ekiplerin aralıksız süren çalışmalarıyla Bayır ve Taşatan yolu kısa sürede trafiğe açıldı.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 996 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
- ANTALYA’DA HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞAN 3 TEKERLEKLİ MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































