

Aliağa’da Açılan Kermesin Geliri İhtiyaç Sahibi Öğrencilere
İzmir'in Aliağa ilçesinde, Semerkand Vakfı Aliağa Şubesi'nin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği vermek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes bu yıl da dualarla açıldı.
Semerkand Vakfı Aliağa Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes açtı. Kermesten elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verileceği ifade edilirken, dualar eşliğinde açılan kermesin açılış kurdelesini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar kesti. Acar, Aliağalı kadınların hazırladığı; ev yapımı baklava, tatlı, hamur işi gibi yiyeceklerin yanı sıra el emeği göz nuru el işlerinin de yer aldığı kermesin stantlarını gezdi. Düzenlenen kermeste katılımcılara çiğ köfte, yaprak sarması ve ayran ikram edildi.
Açılış törenine ayrıca; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vakıf üyeleri katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAHRAMANMARAŞ’TA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ BİNADAKİLER TAHLİYE EDİLDİ
- ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- TUFANBEYLİ’DE 40 SANTİMETREYİ BULAN KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
- HATAY’DA 8 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI, 2 ORGANİZATÖR TUTUKLANDI
- MAHALLENİN ELEKTRİKSİZ KALMASINA SEBEP OLAN HIRSIZLARIN CANLARINI HİÇE SAYARAK YER ALTINDAKİ KABLOLARI ÇALMA ANLARI KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































