

Annelere 10 bin adet saksı çiçeği
Manavgat Belediyesi, Anneler Günü münasebetiyle Manavgatlı annelere 10 bin adet saksı çiçeği dağıttı. 3 noktada gerçekleşen çiçek dağıtımına katılan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, annelerin gününü kutladı. Çiçek dağıtımı sırasında sosyal mesafenin korunmasına özen gösterilirken sıraya girenlerin ateşleri ölçüldü megafonla uyarı yapıldı.
Manavgat Belediyesi, Anneler Günü'nde Manavgatlı annelere evlerinde yetiştirmeleri için 10 bin adet saksı çiçeği hediye etti. Sardunya ve karanfilden oluşan saksı çiçeklerine annelerin yanı sıra eşlerine ve annelerine götürmek isteyen erkeklerin de büyük ilgi gösterdiği gözlendi.
Cumhuriyet Meydanı, AKM Önü ve Yapay Şelale de gerçekleştirilen çiçek dağıtımına katılarak vatandaşlara çiçek dağıtıp anneler gününü kutlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "En değerli varlıklarımız olan annelerimizin ellerinden öpüyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- NİKAH EVRAKLARI İÇİN HASTANEYE GİDECEKLERDİ, TARTIŞMA CİNAYETLE BİTTİ
- MÜSTAKİL EVİN BAHÇESİNDE YETİŞTİRİLEN KENEVİRLERİN BOYU ÇATIYA ULAŞINCA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKAYI ELE VERDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































