

Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi'ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı sağlayacak 6. yolun devam eden çalışmalarını inceledi
Kepez Belediye Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi'ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı kolaylaştıracak yolun devam eden çalışmalarını inceledi. Başkan Tütüncü'ye arazi inceleme gezisinde Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan eşlik etti.
Korkuteli ve Burdur'dan ulaşım sağlanacak
Antalya Şehir Hastanesi'ne rahat ulaşımı sağlayacak yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, "Hastanemizin bağlantı yollarını en güzel şekilde açmak için arkadaşlarımız büyük bir gayretin, büyük bir çabanın, büyük bir heyecanın içerisindeler. Hastaneye şehirden ulaşan 5 tane yol yaptık. Şimdi trafiği rahatlatacak bir altıncı yolu daha ilave ediyoruz. Bu yolları yapmak aslında bizim için son derece mutluluk verici. Bölgeye değer kazandırıyoruz, trafiği rahatlatıyoruz, zamandan da yakıttan da tasarruf sağlıyoruz. Bu yeni açtığımız yol artık Korkuteli istikametinden, Burdur istikametinden Şehir Hastanesine gelecek olan hemşerilerimizi şehir içi trafiğini görmeden doğrudan hastaneye getirmeyi amaçlayan bir yol. Bu açtığımız yeni yolun hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu yol, gelecek planlamalarımızda Kemer'e kadar uzanacak bir yol olacak. Şehir Hastanesini aynı zamanda Kemer'e bağlamak ta bizim için bir mutluluk olacak" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































