

Antalya’da “Mahallede Şenlik Var” Etkinliği
Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde "Mahallede Şenlik Var" etkinliği düzenlendi.
Korkuteli Belediye tarafından düzenlenen "Mahallede Şenlik Var" etkinliği Bozova Mahallesi'nden başladı. Etkinlikte tiyatro oyuncusu Yaşar Uz'un Meddah gösterisi, Korkutelili Mahalli Sanatçılar ve İsinda Dans Akademisi Halk Oyunları ekibinin gösterisi yer aldı. Etkinliğe, Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Manavoğlu ve Recep Şahin ve vatandaşlar katıldı. İsinda Dans Akademisi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle start alan program Yaşar Uz'un meddah gösterisinden sonra mahalli Sanatçılar yöresel türküleri seslendirdiler.
Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban, "Kültürel ve sosyal etkinlikleri vatandaşın ayağına, mahallesine götürmek, hemşerilerimizle iç içe olabilmek için başlatılan projemizdir. "Mahallede Şenlik Var" Projemizin ilkini bugün Bozova Mahallemizde gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan siz misafirlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAHRAMANMARAŞ’TA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ BİNADAKİLER TAHLİYE EDİLDİ
- ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- BAŞKAN SÜTCÜ: "ADANA CEYHAN KİMYA ENDÜSTRİ BÖLGESİ, ADANA’YI SANAYİDE BİR ÜST LİGE TAŞIYACAK"
- MAHALLENİN ELEKTRİKSİZ KALMASINA SEBEP OLAN HIRSIZLARIN CANLARINI HİÇE SAYARAK YER ALTINDAKİ KABLOLARI ÇALMA ANLARI KAMERADA
- ANTALYA’DA BİN 825 RAKIMLI ALACABEL’DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































