Antalya’da dün etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde kar yağmasına neden oldu. Antalya’nın Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri sınırları içerisinde yer alan 2400 rakımlı Göktepe Yaylası'na kar yağdı. Kara yakalanan çobanlar büyük sürpriz yaşadı. Kar kalınlığı 2-3 santimetreye kadar ulaştı.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre Antalya’da hava sıcaklıklarında bugün ve yarın bir değişiklik olmayacak. Hava parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar ise kuzey ve batı, öğle saatlerinde güney ve batı yönlerden orta kuvvette, sahil kesimlerinde zaman zaman kuvvetli esecek. Bugün Antalya merkezde hava sıcaklığı 21 derece beklenirken, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde ise sıcaklığın 17 derece olması bekleniyor.
Video Galeri
Antalya’da yaylalar Mayıs ayında beyaza büründü
Antalya’nın yüksek kesimlerindeki yaylalara Mayıs ayında yağan kar şaşırttı. Yaylada bulunan çobanlar kar yağışı ile sürpriz yaşadı.
09 Mayıs 2019 Perşembe 06:24
İzlenme: 506
DİĞER VİDEOLAR
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
SON DAKİKAGünün Tüm Haberleri »
- 12:28 SİLİFKE’DE OKUL SERVİS SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ
- 12:28 MURATPAŞA’DA GOLD TOWN STANDARDI
- 12:13 TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN ZİNCİR MARKET ŞUBESİ MÜHÜRLENDİ
- 12:03 KÖPRÜLÜ KANYON'DA İLK BİG SUP DENEYİMİ
- 11:58 ANTALYA AİLE FACİASINDA HAYATINI KAYBEDENLER YAN YANA DEFNEDİLDİ, CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
- 11:50 DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 11 TUTUKLAMA
- 11:38 SUNAR YATIRIM 110’DAN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR
- 11:38 OSMANİYE PROTOKOLÜ KARAÇAY KANYONU’NDA DOĞAYLA BULUŞTU
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim








