




Antalya'nın Doğusunda Fırtına Ve Kar
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle inşaat halindeki 10 katlı binanın çatısı uçarak, okul bahçesindeki kameriyenin üzerine düştü. Akseki ilçesindeki yoğun karda ise Antalya- Konya yolu trafiğe kapandı.
Gazipaşa ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiliyor. Yağış ve fırtına nedeniyle inşaat halindeki 10 katlı binanın çatısı uçtu. Binadan kopan çatı parçaları, Zeliha Tuncer İmam Hatip Lisesi'nin bahçesindeki kameriyelerin üzerine düşerek, kullanılmaz hale getirdi.
Fırtınanın çatıyı yerinden söküp, okul bahçesine uçurduğu anda inşaatta çalıştığını anlatan Ramazan Karsu, "Öğlen çay molasında fırtınaya yakalandık. Yağış bir anda şiddetini artırdı. Fırtınayla birlikte bina bir anda sallandı. Çatı uçtu ve okulun bahçesine düştü" dedi.
AKSEKİ'DE KAR YAĞIŞI
Akseki ilçesinde ise öğle saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Antalya- Konya yolu, ulaşıma kapandı. Antalya- Konya yolunun geçiş noktasında bulunan, 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde, yoğun kar yağışı yüzünden ulaşım sağlanamıyor. Karayolları ekipleri, yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim