

Antalya’nın dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu yaşanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mobil etkinlikleri Demre, Finike, Kepez ve Konyaaltı'nda devam etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede mobil konserler düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Bandırma Vapuru şeklinde dizayn edilen mobil etkinlik aracı ile üstü açık otobüsler Demre, Finike, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde, Antalyalılara bayram coşkusu yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) ve pandemi döneminde mesleklerini icra edemeyen yerel sanatçılar, etkinlik araçlarından marşlar ve şarkılar seslendirerek, 19 Mayıs heyecanını caddelere taşıdı. Etkinliklerde vatandaşlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Vatandaşlar, ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
- TARIMSAL ÜRETİM VE TİCARETİNDEKİ SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
- KAÇAK BAKILAN 33 'UÇAN SİNCAP' REHABİLİTASYONA ALINDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































