

Antalya’nın yaylalarında inanılmaz karla mücadele çalışması
Yaz sezonunu açıp sahillerinin yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapmaya başladığı Antalya'da Mayıs ayı sonunda bir taraftan da karla mücadele çalışması yapılıyor. Söbüçien yaylasında kar sebebiyle kapalı olan yollar iş makineleriyle açılabildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi kış aylarında da yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan yayla yollarında karla mücadele çalışması yapıyor. Mayıs ayının son haftasında kent merkezinde yazdan kalma günler hüküm sürerken büyükşehir belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gündoğmuş ilçesine bağlı Söbüçimen yayla yolunda karla mücadele çalışması başlattı. Ekipler kışın yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan Söbüçimen yayla yolunu, yaylacıların ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların zamanında yaylalarına çıkabilmeleri için açmak için çalışıyor.
Alanya, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine bağlı vatandaşların yaylalarına ulaşmaları konusunda Söbüçimen yayla yolu önem arz etmesi nedeniyle, ekipler ara vermeden çalışarak yayla yolunu kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































