- IMKB
% - Altın
6121.517
%0.00 - Dolar
43.0386
%0.00 - Euro
50.336
%0.00
- GÜNCEL
- RESMİ İLANLAR
- SPOR
- SAĞLIK
- POLİTİKA
- EKONOMİ
- YAZARLAR
- EĞİTİM
- KÜLTÜR SANAT
- DÜNYA
- GENEL
- YEREL
- ASAYİŞ
- ÇEVRE VE İKLİM
- 00:43 - ANTALYA’DA SULAMA HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- 00:43 - SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
- 21:38 - ROCKÇI DOKTORLARIN 'KULAK ZARI' ORKESTRASI
- 21:29 - ADSO ORKESTRASI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 20:58 - GOL DEĞİL, SİRENLE HAVAYA FIRLADILAR
- 19:03 - POŞETTEKİ 2 MİLYON LİRA İLE 30 METRE GİDEBİLDİLER, POLİSİN OPERASYONUYLA YAKALANDILAR
- 18:33 - KUBİLAYHAN YÜCEL: "KADROMUZ BU LİG İÇİN YETERLİ DEĞİL"
- 18:33 - OSMAN ÖZKÖYLÜ: "BÖYLE MAÇLARI OYNAMAK BİZİM GİBİ TAKIMLAR İÇİN KOLAY DEĞİL"
- 18:28 - TRENDYOL 1.LİG: ADANA DEMİRSPOR: 0 - ESENLER EROKSPOR: 5
- 18:08 - TFF 2. LİG: ISPARTA 32 SPOR: 7 - ADANASPOR: 0
- 17:50 - IŞIKHAN: "KADINLARI GÜÇLENDİRMEYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"
- 17:38 - KURUM: "İLK EVLERİ MART 2027'DE TESLİM EDECEĞİZ"
- 17:23 - ISPARTA DAVRAZ’DA SUNİ KARLA KAYAK KEYFİ DEVAM EDİYOR
- 17:13 - YALVAÇ’TA HABER ALINAMAYAN YAŞLI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
- 17:08 - BAŞKAN YAPAR’DAN İHLAS HABER AJANSI EKİBİNE TEŞEKKÜR
SÜLEYMAN EKİN / KONUK YAZAR/TOKMAK


ANTALYASPOR’UN MEDYA BİRİMİNİ KAPATMASI: BİR İLETİŞİM FACİASI
Antalyaspor Kulübü’nün, tasarruf tedbirleri ve iş disiplini gerekçesiyle Medya Sorumlusu Murat Özgen, Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Atmaca ve sekreter Seher Karakaş ile yollarını ayırdığını duyurması, spor camiasında şok etkisi yarattı. Özellikle, deneyimli ve sevilen bir gazeteci olan Murat Özgen’in işten çıkarılması ve medya biriminin tamamen kapatılması, kulübün iletişim politikası ve vizyonu açısından ciddi bir yanlış adım olarak değerlendirilmelidir.
Bu karar, Antalyaspor’un hem taraftarlarla bağını zayıflatma riski taşıyor hem de profesyonel yönetim anlayışından uzak bir tablo çiziyor.
Murat Özgen, yıllardır spor medyasında saygın bir isim olarak tanınıyor.
Antalyaspor’un medya ilişkilerini yönetirken kulübün sesini taraftarlara ve kamuoyuna en doğru şekilde ulaştıran bir profesyonel olarak biliniyordu. Onun işten çıkarılması, yalnızca bir çalışanın kaybı değil, aynı zamanda kulübün iletişimdeki yüzünün, güvenilirliğinin ve itibarının da zedelenmesi anlamına geliyor.
Medya birimi gibi, bir spor kulübünün taraftarlarıyla, basınla ve kamuoyuyla bağ kurduğu en kritik birimin kapatılması ise adeta bir intihar kararı.
Günümüzde, sosyal medya ve dijital platformların bu kadar etkili olduğu bir çağda, bir kulübün medya birimini kapatması, “Biz iletişim kurmak istemiyoruz” demenin bir başka yolu.
Kulübün açıklamasında, bu görevlerin mevcut personeller tarafından yürütüleceği belirtiliyor. Ancak, medya yönetimi gibi uzmanlık gerektiren bir alanda, zaten başka sorumlulukları olan personellerin bu yükü kaldırabilmesi ne kadar mümkün?
Antalyaspor gibi köklü bir kulübün, profesyonel bir medya ekibi olmadan etkili bir iletişim stratejisi yürütmesi hayalden ibaret. Taraftarların kulüple bağ kurduğu, maç öncesi ve sonrası heyecanı paylaştığı, kulüp değerlerini ve hedeflerini öğrendiği bir kanalın kapatılması, Antalyaspor’un ruhunu zedeleyen bir hamle.
Peki, bu kararın ardında yatan “tasarruf tedbirleri” ne kadar gerçekçi? Elbette her kulüp bütçesini dengede tutmak zorundadır, ancak iletişim birimi gibi hayati bir yapıyı tamamen ortadan kaldırmak, tasarruftan çok vizyonsuzluğa işaret ediyor.
Medya birimi, bir kulübün sadece haberlerini değil, aynı zamanda markasını, değerlerini ve taraftar bağlılığını güçlendiren bir köprüdür. Bu köprüyü yıkmak, kısa vadede birkaç kuruş tasarruf sağlasa da, uzun vadede kulübün marka değerine ve taraftar desteğine ciddi zararlar verebilir.
Antalyaspor’un bu kararı, sadece Murat Özgen gibi değerli bir profesyonelin kaybı değil, aynı zamanda kulübün taraftarlarıyla olan bağını koparma riski taşıyan bir strateji hatasıdır.
Kulüp yönetiminin bu yanlıştan bir an önce dönmesi, medya birimini yeniden yapılandırması ve iletişimde profesyonel bir yaklaşımı benimsemesi gerekiyor. Aksi takdirde, Antalyaspor’un sahada kazanacağı başarılar, saha dışında zayıf bir iletişimle gölgede kalabilir.
Taraftarlar, kulüplerinden şeffaf, samimi ve etkili bir iletişim bekler. Bu beklenti, Antalyaspor’un şu anki yönetimi tarafından ne yazık ki göz ardı edilmiş görünüyor.
Son Söz: Antalyaspor’un medya birimini kapatması, bir kulübün kendi sesini susturmasıdır. Bu karar, sadece Murat Özgen ve ekibine değil, tüm Antalyaspor taraftarlarına yapılmış bir haksızlıktır. Kulüp yönetiminin bu hatadan dönmesi, hem taraftarların hem de camianın ortak beklentisi olmalıdır.
YASAMA – YÜRÜTME – YARGI – BASIN (MEDYA)ŞENER METE
TÜRK BOZKIR MEDENİYETİNDE SANAT VE KOZMOLOJİPROF DR RAMAZAN DEMİR
BENDE SAKLI KALMASIN - 4OYA BOYSAN
ESKİ ZAMAN RESİMLERİ : BENİ ARKAMDAN KİM İTTİ?GAZANFER ERYÜKSEL
KİMLİK KAPANINDA BİR TOPLUMTARIK ÇELENK
AYDINLARIN POLİTİKA TUTKUSUEŞREF URAL
TOKİ KURA ÇEKİMİNE GİDELİM Mİ?VEDAT GÜRHAN
BEBEK ADIMLARI SANATIBAHAR UYSAL HAMALOĞLU
BİLİM DİPLOMASİSİPROF DR ORHAN ÖZÇATALBAŞ
İNFAZ VE DENETİMLİ SERBESTLİK YASASIAHMET GEDİKAĞAOĞLU
ASAT GENEL MÜDÜRÜNE MESAJ.!!!TURGAY ALP
DİL POLİTİKALARI-1 (GÖKTÜRK KAĞANLIĞI DÖNEMİ)BEKİR DİREKCİ
CUMHURBAŞKANI, MİLLİ GÜVENLİK VE DEVLETİN GÜCÜHASAN YAKUP CANGÜVEN
ÖNCE KENDİNİ SEVMELİ İNSAN…MÜJGAN AKBÜLBÜL ÇELİK
10 OCAK BİR BAYRAM MI, YOKSA 'SABIR SINAVI' MI?DİLEK DEMİRKAN
HİNT-AVRUPA DİL TEORİSİNE ELEŞTİREL YAKLAŞIMMUHARREM YELLİCE
DİN VE MİLLİYETNURİ SEZEN
HAYATI ALTMIŞ ALTIYA BAĞLAMAKGÜRSEL KAYA
ALPEREN, ALP-EREN ÇELİŞKİSİALİ YILDIZ
YURTHALİL ERDEM
ELEKTRONİK İLAN DOĞRULAMA SİSTEMİ NEDİR?AV İBRAHİM GÜLLÜ
ALEVLERİN ARASINDA GAZETECİLİK, SUSKUNLUĞUN ORTASINDA ŞİDDETSÜLEYMAN EKİN
ANTALYASPOR PASSOLİGİ VE İSPANYA PRO LİSANSKAHRAMAN KÖKTÜRK
ANTALYA: TURİZMİN PARLAYAN YÜZÜ, DOĞANIN SESSİZ ÇIĞLIĞICEM ARÜV
ROCKÇI DOKTORLARIN 'KULAK ZARI' ORKESTRASI
'DUAMIZ, CAN KAYBI YOK'
ANTALYA'DA 4 MİLYON DOLARLIK KRİPTO VURGUNU
MURATPAŞA 8'İNCİ YÖRÜK ÇALIŞTAYI 17 OCAK'TA
ENGELLİ EŞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ
OCAK'TA ANTALYA'DA BAHAR HAVASI
MARCUS KÖNİG: "BENİ BAĞLAYAN DEĞİL, BİRLEŞTİREN ŞEYLERE BAKIN"
MİRAN: "KAMU PERSONEL SİSTEMİ EMEĞİ MERKEZE ALMALI"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





