

Antalya’ya çamur yağdı
Antalya'da gece saatlerinde kısa yağmur geçişleriyle beraber çamur yağdı. Sabah işlerine gitmek için araçlarının başına gelen sürücüler, park halindeki araçlarının çamur kaplı olduğunu görünce şaşkına döndü.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Antalya'nın doğu ilçeleri için metrekareye 100 kilograma ulaşacak şekilde şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış olacağını belirterek vatandaşları oluşabilecek sel, su baskını, dolu, rüzgar ve hortum konusunda uyarırken, Manavgat'a gece boyunca yağmurun yanı sıra toz taşınmasıyla birlikte çamur yağdı.
Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan ve otomobillerinin başına gelen vatandaşlar araçlarının çamurla kaplandığını görünce şaşkına döndü.
Dün gece de kısa süreli çamur yağdığını belirten vatandaşlar, özellikle bu gece yağmur yerine adeta çamur yağdığına dikkat çektiler. Manavgat'ta zaman zaman bu tür olayların yaşandığını belirten vatandaşlar, bu gece yaşananın diğerlerine göre çok daha etkili olduğunu, sabah araçlarının durumunu görünce şaşkına döndüklerini dile getirdiler.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































