Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya’ya girişi ve çıkışlarda trafik yoğunluğu yaşanıyor
12 Nisan 2024 Cuma 14:14

Antalya’ya girişi ve çıkışlarda trafik yoğunluğu yaşanıyor

Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilinde sona yaklaşılırken, Antalya'nın giriş ve çıkış noktalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle Kemer-Antalya, Korkuteli-Antalya, Aksu-Antalya ve Konya-Antalya Karayolları ile Denizli-Antalya yollarında yoğunluk..

Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilinde sona yaklaşılırken, Antalya'nın giriş ve çıkış noktalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle Kemer-Antalya, Korkuteli-Antalya, Aksu-Antalya ve Konya-Antalya Karayolları ile Denizli-Antalya yollarında gözle görülür bir yoğunluk dikkat çekiyor. Yetkililer, bu yoğunluğun bugün ve yarın da devam etmesini bekliyor.

trafik.jpg

Şehir içi trafiği neredeyse hiçbir yoğunluk yaşanmazken, şehrin komşu il ve ilçelerinden gelen araçlarla girişlerde aşırı yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Antalya girişlerinin en yoğun olduğu noktalardan biri olan Kepezbaşı mevkisinde araç kuyrukları, zaman zaman Nebiler Mahallesi'ne kadar uzanıyor. Benzer bir durum Kemer yolunda Sarısı mevkisinde de gözlemleniyor. Antalya-Serik yolu da yoğun araç trafiği nedeniyle zaman zaman durma noktasına geliyor.

trafik1.jpg

Bayram tatili için ilçe ve köylere giden Antalyalılar, dönüşlerini gecenin ilerleyen saatlerine bırakarak trafik yoğunluğundan kaçmayı amaçlıyorlar. Ancak başka şehirlerden gelen ve dönüşe geçen misafirler ise, yoğunluktan kaçmak için sabahın erken saatlerini tercih etmeye başladılar.

Trafik yoğunluğuyla ilgili yetkililer, dönüş yolculuğunda olan sürücülere yorgun ve uykusuz bir şekilde direksiyon başına geçmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde yola çıkmamaları gerektiğini vurgulayan yetkililer, trafik kurallarına uymalarının hem kendileri hem de sevdikleri için çok önemli olduğunu vurguluyorlar. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları tavsiye ediliyor.

trafik2.jpg

Antalya'da Ramazan Bayramı tatilinin son günlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği konusunda bir kez daha uyarı niteliğinde.

*İsa KAVLAK

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim