Bugün 08 Temmuz 2025 Salı
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4251.883
    %-0.86
  • Dolar
    40.0209
    %0.08
  • Euro
    46.9219
    %0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Antalya’yı İyi Parti’nin kalesi yapacağız”
07 Ocak 2021 Perşembe 17:48

“Antalya’yı İyi Parti’nin kalesi yapacağız”

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı. İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek, güçlenerek, birbirine kenetlenerek iktidara yürüdüğünü ifade eden Başaran, “Birlik beraberlik

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı. İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek, güçlenerek, birbirine kenetlenerek iktidara yürüdüğünü ifade eden Başaran, “Birlik beraberlik içerisinde Antalya’yı Türkiye’de İyi Parti’nin yıkılmaz kalesi yapacağız” diye konuştu.

“BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”

İyi Parti İl Başkan Adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ile parti binasında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. İYİ Parti'nin yükselişine daha fazla katkı sağlamak adına partinin güçlü isimlerinin bu mücadelede daha da kaynaşmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Başaran, “İyi’lerin yuvasında rekabet olacak. Ama sonunda güç birliği için herkesin var gücü ile çalışacağını bildiğim için bu birlikteliği pekiştirmek ve dava arkadaşlarımdan istifade edeceğimizden, onlarla birlikte yol yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte ülkemize içine düşürüldüğü bu darboğazdan ve ucube sistemden kurtararak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Allah İyi’lerin yanındadır” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim