




Ardahan’dan Selçuk’a Kardeşlik Köprüsü
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Ardahan Kültür-Sanat günleri kapsamında Ardahan'a geldi.
Ardahan Kültür Sanat Günleri'ne konuşmacı olarak katılan ve konuşma öncesi tarım ve hayvancılık konusunda son derece önemli yerleşim alanlarından biri olan kenti gezen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, katıldığı panelde çocukların yüzünü güldürdü.
Başkan Sengel, "Gönül Dağı Kardeşlik Bağı" projesini hayata geçirmek istediklerini teklif etti, bu projeyle Ardahan'ın çocuklarını yaz tatilinde Efes Selçuk'ta ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını ifade etti.
Başkan Sengel, "Yaz tatilinde Ardahan'dan gelecek olan 20 öğrenci Efes Selçuk'ta Köy Akademilerimizin çocukları ile bir araya gelecek. Onları bir hafta boyunca kentimizde misafir edeceğiz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Zayıflama İğnesi Doktor Tavsiyesiyle Kullanılmalı
- Makat Fıtığı Tedavisine Kök Hücreyle 10 Dakikada Çözüm
- Muratpaşa’dan yabancılara Türkçe Konuşma Kulübü
- Başdeğirmen, mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor
- Milletvekili Köse: "Antalya artık idari davalar için Konya’ya gitmeyecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim