

Balıklı Meydanı’nda Ücretsiz İnternet Hizmeti Başladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla Balıklı Meydanı'nda ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilmeye başlandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey İlçesi'nde bulunan Balıklı Meydanı'nda vatandaşların ücretsiz internetten yararlanacağı Wi-Fi noktası oluşturdu. 2 bin 500 metrekarelik kapsama alanı ve günlük kişi başı 2 GB sınırlaması olan uydu internet marifetiyle verilen Wİ-Fİ noktasından, ad, soyadı, telefon numarası ve elektronik posta adresi girilerek yararlanılabilecek. İlk etapta Balıklı Meydanı'nda başlayan ücretsiz internet hizmeti ilerleyen günlerde Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışma ile Gaziantep Kalesi çevresinde ve Gaziantep Üniversitesi Ana Kapı Meydanı'nda da hizmet verecek.
Ücretsiz Wi-Fi noktası takdir gördü
Ücretsiz Wi-Fi noktasının vatandaşlar için çok iyi olduğunu söyleyen İpek Dapkın, internete erişemeyenlerin veya internet paketleri olmayanların buradan ulaşabileceğini belirterek, meydanda beklerken boş vaktin değerlendirilebileceğini vurguladı.
Gazi şehre işleri için gelen Adem Yahya ise, ücretsiz interneti görünce hemen bağlandığını aktararak, "Bu sadece Gaziantep'te değil her yerde olmalı bence. Çünkü akıllı şehirler önemli bir nokta. Her şey internet üzerinden oluyor. Wi-Fi her yerde olursa herkes rahatlıkla faydalanabilir" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































