

Bank ve oturma gruplarında pandemi değişikliği
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin ihtiyacı olan kent mobilyalarını üreterek belediye bütçesine katkı sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerini ziyaret etti.
Başkan Uysal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Ermenek Mahallesi'nde bulunan kent mobilyası üretim atölyelerini ziyaret etti. Parklarda yer alan pergolelerden banklara ve masalı oturma gruplarına belediyenin ihtiyacı olan kent mobilyalarını üreterek belediye bütçesine katkı sağlayan atölyeleri ziyaretinde Başkan Uysal'a devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Atölyelerin, covid-19 pandemisi nedeniyle, parklarda birçok kişinin yan yana oturduğu bank ve oturma gruplarının dönüşümüyle ilgili çalışmalara yoğunlaştığı aktarıldı. Bankların, araları en az 1 metre iki oturma alanı olacak şekilde düzenlendiği belirtilirken masalı oturma gruplarının ise tekli oturma düzeninde yapıldığı kaydedildi. Ziyaretinde, atölyede çalışan ustalarla da sohbet eden Başkan Uysal, kent mobilyalarının pandemi koşullarına uygun olarak yeniden düzenlenme çalışmalarına da yardım etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- YASAL SINIRIN ÜSTÜNDE ALKOLLÜ ÇIKAN ADAY SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ, "BENİ ÇEKMEYİN AVUKATIM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































