Bugün 13 Temmuz 2025 Pazar
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4336.357
    %0.00
  • Dolar
    40.1508
    %0.00
  • Euro
    47.0268
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Böcek Sıraya Girip Oyunu Kullandı
14 Mayıs 2023 Pazar 13:23

Başkan Böcek Sıraya Girip Oyunu Kullandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu kullandı. Oy vermek için sıraya giren Böcek, "Vatana millete hayırlı olmasını, seçimin sağlıklı ve huzurlu geçmesini diliyorum. Hepimiz, bütün gençlerimiz dahil sağduyulu davranarak oylarımızı kullanıp sonucuna hepimiz katlanacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy kullanmak için saat 11.15 sıralarında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'ndeki Bedriye Bileydi İlkokuluna geldi. Oy kullanma yoğunluğunun bulunduğu okulda, sıraya giren Başkan Böcek ile vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekindi. Böcek, zaman zaman sırasını yaşlı ve kadın vatandaşlara verdi.

Böcek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İnşallah ülkemiz için hayırlı olur. Bütün vatandaşlarımız özgürce, demokrasi inancıyla bugün burada oylarını kullanacaklar. Vatana millete hayırlı olmasını, seçimin sağlıklı ve huzurlu geçmesini diliyorum" dedi.

Ardından Böcek 1163 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim