

Başkan Esen, ihalesi kazanılan mesire alanını inceledi
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından çıkartılan ihalede, Konyaaltı Belediyesi'nin kazandığı Öğretmenevleri Mahallesi'ndeki 117 dönümlük mesire alanında incelemelerde bulundu.
Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nün geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği ihalede Öğretmenevleri Mahallesi'ndeki 117 dönümlük mesire alanı ihalesini kazanan Konyaaltı Belediyesi, çalışmalara başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak çalışmaları ele aldı. Başkan Semih Esen, toplantı sonrasında 117 dönümlük mesire alanında incelemelerde bulundu. Mesire alanını gezen Başkan Esen, gerçekleştirilecek proje alanlarına ilişkin birim müdürlerinden bilgi aldı.
Konyaaltı halkı adına çok önemli bir girişimde bulunduklarını söyleyen Başkan Esen, "Öğretmenevleri Mahallemizdeki 117 dönümlük mesire alanı ihalesini alarak, halkımızın bütçelerine uygun, hafta sonları ve akşamları vakit geçirebileceği bu alanı bölgemize kazandıracağız. Ticari bir amaç gütmeden halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda alanı projelendireceğiz. Ekiplerimiz hemen çalışmalara başlayarak, kısa bir zaman içerisinde mesire alanı halkımızın kullanımına açmayı planlıyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
- ANTALYA’DA HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞAN 3 TEKERLEKLİ MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































