

Başkan Güngör: "Rabbim Bütün Müslümanların Ve Mazlumların Yardımcısı Olsun"
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Şehitliği'ne ziyareti sonrası yaptığı açıklamasında; "Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğe, Müslümanlar arasında dayanışmaya vesile olmasını diliyorum" dedi.
Güngör'ün Ramazan Bayramı'nda ilk durağı şehitlik oldu. Şehitlik ziyaret programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, bayram sevincinin İslam dünyasındaki dayanışmanın tesis edilmesiyle yaşanabileceğini belirtti.
Başkan Güngör, "Değerli hemşehrilerim, bir Ramazan'ı daha geride bırakarak bayrama eriştik. Öncelikle bütün vatandaşlarımızın ve Müslümanların bayramını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğe, Müslümanlar arasında dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi birkaç gündür hem Ramazan arifesinde hem de bayram günü İsrail'in devlet terörünün en şiddetli kısmını görüyoruz. Masum ve mazlum Filistinlilere nasıl saldırdığına üzüntüyle şahit oluyoruz. Rabbim bütün Müslümanların ve mazlumların yardımcısı olsun inşallah" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL HABER / PROF. DR. DURAN CANATAN'A, ATSO'DAN 'BİLİM ÖDÜLÜ'
- 'ÇELLO YILDIZLARI VE OPERA BALE SOLİSTLERİ' KONSERİ
- ÖZEL HABER / TURİZMCİ RECEP YAVUZ: "SAVAŞIN GÖLGESİNDE TURİZM BEKLEMEDE"
- İSTANBUL’DA KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
- İÇİ PARA DOLU ÇANTAYI SİNSİCE KENDİNE YAKLAŞAN KAPKAÇÇIYA KAPTIRMAYAN KUYUMCU, ÇANTASINA GÖZ DİKEN ŞAHSI YAKALAYABİLMEK İÇİN METRELERCE KOVALADI O ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































