Bugün 15 Eylül 2025 Pazartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4886.337
    %0.88
  • Dolar
    41.2851
    %-0.26
  • Euro
    48.6348
    %-0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Karalar, Karataş’ta vatandaşlarla bir araya geldi
24 Ocak 2023 Salı 11:33

Başkan Karalar, Karataş’ta vatandaşlarla bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentte sorunlarıyla ilgili çalışılmayan köyün neredeyse kalmadığını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentte sorunlarıyla ilgili çalışılmayan köyün neredeyse kalmadığını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karataş ilçesinde Sirkenli, Çağrışlı, Kesik, Kızıltahta, Çukurkamış, Çimeli, Yüzbaşı, Oymaklı ve Helvacı köylerini ziyaret etti. Her gittiği köyde vatandaşla sohbet eden Başkan Karalar, vatandaşın ihtiyaç ve isteklerini teker teker dinledi. Başkan Karalar halkın isteklerine popülist yaklaşmadıklarını ve bundan sonra da gerçekçi olacaklarını belirterek, yapılabilecek ne varsa hayata geçireceklerini söyledi.

Kötü durumda devraldıkları belediyede gerçekleştirdikleri mali disiplin ve doğru yönetim anlayışıyla, büyük hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldiklerini aktaran Başkan Zeydan Karalar, ulaşılmayan, sorunlarıyla ilgili çalışılmayan köy neredeyse kalmadığını kaydetti.

Halka daha fazla hizmet götürmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Karalar, halka hizmet ederken oy verip vermediğine bakmadan, eşit hizmet verme anlayışıyla hareket ettiklerini sözlerine ekledi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim