Bugün 05 Mayıs 2025 Pazartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4111.653
    %2.36
  • Dolar
    38.5782
    %-0.04
  • Euro
    43.8577
    %0.48
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Şahin: “Bizler Çözüm İçin Bu Görevdeyiz”
23 Ekim 2018 Salı 11:03

Başkan Şahin: “Bizler Çözüm İçin Bu Görevdeyiz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin mahalle buluşmaları kapsamında Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin mahalle buluşmaları kapsamında Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

Mahallede bulunan ve yapımı yakın zamanda tamamlanan Hz. Ömer Camisi'nde akşam namazı kıldıktan sonra halkla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşların taleplerini dinleyerek sonuca ulaşması adına her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Vatandaşlardan özellikle imar sorunları ile ilgili gelen talepler hakkında bir komisyon kuracaklarını ifade eden Başkan Şahin, "İnşallah bu imar sorununun çözümü için bir çalışma yapacağız. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ile bir araya gelerek mahallenizdeki imar sorununun çözüme kavuşması için kafa yoracağız. İçiniz rahat olsun. Bizler çözüm için bu görevdeyiz. Sizlerin yüzünün gülmesi bizlerin mutlu olma sebebidir. Bizim amacımız hoş bir seda bırakmak. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için çabalıyoruz" dedi.

Adalet Mahallesi halkıyla yapılan toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Erkan Malkoç, İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Soylu, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim