

Başkan Uysal, görme engellilerle buluştu
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Altı Nokta Körler Derneği ve Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleriyle buluştuğu kahvaltıda "Sizlerin ulaşılabilir, erişilebilir kent yapısı içinde olmanız, kenti paylaşıyor olmanız için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz" dedi.
Başkan Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de Altı Nokta Körler Derneği ve Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda, şube başkanları Rahim Ezgi ve Oğuz Özdemir de yer aldı.
"Her zaman olduğu gibi telefonunun ucundayım"
Ümit Uysal, burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da herkesin birbirini anladığı, insanların "Burada yaşamaktan mutluyum" dediği bir kent hayatını oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Bunun aynı zamanda hiç bitmeyecek bir çalışma olduğunu belirten Başkan Uysal, "Sizlerin ulaşılabilir, erişilebilir kent yapısı içinde olmanız, kenti paylaşıyor olmanız için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz Turunç Masa'mız özellikle pozitif ayrımcılık gerektiren durumlarda oldukça hassas. 24 saat, çağrı merkeziyle Turunç Masamız üzerinden belediyemize ulaşabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi can cana, kenetlenmiş, dayanışmamızı her gün biraz daha pekiştirerek yaşamak bizim temel duruşumuz. Her zaman olduğum gibi telefonun ucundayım" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAYIP ŞERİFE SUDE BULUNDU
- EKMEK TEKNESİ KÜLE DÖNMESİN DİYE MÜCADELE EDEN ESNAFIN YÜZÜ VE VÜCUDU YAŞANAN PATLAMAYLA YANDI
- NEM TUTUCU MADDEYİ ÇİKOLATA SOSU ZANNEDİP YİYİNCE ZEHİRLENDİ
- KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT EDEN UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- ALKOLLÜ YAKALANAN SÜRÜCÜ ’ALKOLLÜ DEĞİLİM’ DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































