Karakter boyutu :






01 Kasım 2018 Perşembe 15:48
Baygın Halde Bulunan Ayı Sağlığına Kavuşturuldu
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, dere içerisinde bitkin halde bulunan ayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi yetkilileri tarafından kurtarıldı.
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, dere içerisinde bitkin halde bulunan ayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi yetkilileri tarafından kurtarıldı.
Kurucaşile İlçesine bağlı İlyasgeçidi köyünde vatandaşlar, tarafından dere kenarında bitkin halde bulunan ayı için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi yetkililerine haber verildi. Bartın'da görevli veteriner Tolga Kandıralı tarafından uyuşturucu iğneyle bayıltılan ayı, yapılan tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakıldı.
3 yaşında ve dişi olduğu belirlenen ayının yediği bir şeyden zehirlendiğini düşündüklerini belirten Veteriner Hekim Tolga Kandıralı, 3 yaşlarındaki ayının derenin içerisinde neredeyse baygın halde bulunduğunu ve başarılı şekilde müdahalede bulunduklarını kaydetti.
Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim