Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BBP’den şehitlere dua
02 Aralık 2022 Cuma 17:52

BBP’den şehitlere dua

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanlığı tarafından şehitler için lokma dağıtılarak dua edildi. BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, “Şehitler için terör örgütlerini güçlü şekilde kınamayanları, PKK'nın meclisteki kravatlı temsilcilerine gerekli

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanlığı, Cuma Namazı çıkışında Kazım Özalp Caddesi (Kapalı Yol) havuz başında şehitler için lokma dağıtarak dua etti. BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, “Biz Alperenler olarak şehitlerin ateşini yürekten hissederiz. Türkiye'nin kuzeyi tam da beka mücadelesidir. Alperenler, devletimizin ve hükümetimizin arkasındadır. Mehmetçiğimizin tırnağını ne Suriye’ye ne Irak’a ne ABD’ye değişmeyiz” diyerek şehitlere rahmet diledi.

sam-8966-001.jpg

“ALÇAKÇA VE KALLEŞÇE EYLEMLERDE BULUNUYORLAR”

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatan topraklarını iç ve dış düşmanlardan temizleyerek Türkiye Cumhuriyetini kurduğunu, güçlü devlet yolunda çok emek harcadığını ve çok yol aldığını hatırlatan BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, şunları söyledi:

“O yıllarda dahi, Türk Devleti'nin yükselişinden endişe eden iç ve dış düşmanlar olmuş ve hiç bitmemiştir. Buralardan sonuç almayan alçaklar, Asala Terör Örgütünü devreye sokmuşlardır. Buradan dersini alanlar yine boş durmamış 70'li yıllarda Türk evlatlarının arasına fitne sokarak kardeşi kardeşe düşürmeye çalışmıştır. Ülkemizi bölmek için çaldıkları maya tutmamıştır. Bundan sonuç alamayan alçaklar, bu mayanın tutmadığını görenler, o yıllarda o gün cemaat ama gerçek yüzü FETÖ terör örgütünün temelini atmışlar. Buna paralel olarak 1983 yılından itibaren Kürtlerin özgürlüğü bahanesi ile PKK terör örgütünü devreye sokmuşlardır. Ama bu örgüt kendi Kürt vatandaşlarını beşikteki çocuğa kadar önüne geleni katletmekten çekinmemiştir. 40 yıldır ABD ve Avrupa'nın her türlü desteği ile alçakça ve kalleşçe eylemlerde bulunuyorlar.”

sam-8988.jpg

“KARA HAREKATI BİRAN ÖNCE BAŞLAMALI”

“1970'li yıllarda tohumunu ekilen FETÖ terör örgütüne Türk Devleti'ni ve meşru hükümeti 15 Temmuz 2016 yılında işgal etme emri vermişlerdir” diyen Barış, şunları kaydetti:

“Yüce Türk Milletinin dik duruşu sayesinde bu maya da tutmamıştır. Tüm bu olup bitenlerden sonra her türlü entrikalardan sonuç alamayanlar, İsrail ve Ermenistan gibi Suriye'nin kuzeyinde uydu bir devlet kurdurup, Türk Devleti üzerine yeniden bir tezgah hazırlanmaktadır. Buna müsaade etmeyen, bir gün o bataklıktan çok mikropların üreyip Türk Milletini rahatsız etmesine izin vermeyen devletimiz, sivil can kaybı olmasın diye dikkatli davranırken sivillerin içerisinde kalleş saldırılar sonrası şehitler de vermekteyiz. Türk Milletine çalınan bu maya da tutmamıştır. Biz Alperenler olarak şehitlerin ateşini yürekten hissederiz. Türkiye'nin kuzeyi tam da beka mücadelesidir. Alperenler, devletimizin ve hükümetimizin arkasındadır. Mehmetçiğimizin tırnağını ne Suriye’ye ne Irak’a ne ABD’ye değişmeyiz. Saldıranlar nereden ne şekilde gelirse gelsin, karşılık olarak taş üstünde taş kalmayacak şekilde karşılık verilmelidir. Kara harekatı bir an önce başlamalı ve gereken dersler verilmeli.”

sam-8984.jpg

“KINIYORUZ”

“Şehitler için terör örgütlerini güçlü şekilde kınamayanları, PKK'nın meclisteki kravatlı temsilcilerine gerekli tepkiyi vermeyenleri, Türk Ordusuna iftira atanları da kınıyoruz” diyen Barış, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi biz Alperenler ne Şehitlerimizi ne de şehit eden kahpeleri asla unutmayız. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun. Gazilerimize de saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“HAİN SALDIRILARI LANETLİYORUZ”

“Anadolu coğrafyasından küffarı kovan ecdat 1000 yıllık terkipte adaleti sağlayıp hakkaniyeti koruyarak dönemine ve çağlara inat örnek bir yönetim sergilemişlerdir. O günden bugüne küffarın ismi ve şekli değişse de İslam düşmanlığı aynı kalmıştır. Düşmanın adı bir dönem haçlı iken bir dönem Papaz Dıonısos, bir dönem Yusuf Karam bir dönem ise Arap Lavrence olmuştur” diyen Alperen Ocakları Antalya İl Başkanı Numan Çelik ise, “Bugün ise bunlardan biri PKK’dır. Bu kansızlara yönelik yapılan pençe operasyonları 3.5 yıldır devam etmekte. Köşeye sıkışan hainler şanlı Türk Ordusu'nun karşısında direnemeyip her zamanki gibi kalleşçe okullara, evlere, öğretmenlere ve çocuklara saldırmaktadır. Bu hain saldırıları lanetliyoruz” şeklinde konuştu.

numan-celik-1.jpg

“TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NİN YANINDAYIZ”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduklarını vurgulayan Çelik, “Gelen şehit haberleri sonucu peygamber ocağı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ‘Burası yan gelip yatma yeri değildir’ diyenlere, şehitlerimize ‘kelle’, terörist başına ‘sayın’ diyen zihniyete inat sokaklarda olacağız, tepkimizi göstereceğiz ve ülke bütünlüğünün teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olacağız” diyerek BBP’nin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ‘Biz teröriste konuşma hakkı verilmesin demiyoruz, kafasına sıkın Ahirette hesap verirken konuşsun’ sözlerini hatırlattı. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 2610 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim