Bugün 16 Mayıs 2025 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3981.189
    %-1.19
  • Dolar
    38.8132
    %0.21
  • Euro
    43.4703
    %-0.19
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beğişliler ve Tatköylüler Kültür ve Dayanışma Derneği seçimini yaptı
01 Nisan 2021 Perşembe 17:48

Beğişliler ve Tatköylüler Kültür ve Dayanışma Derneği seçimini yaptı

Korkuteli Beğişliler ve Tatköylüler Kültür ve Dayanışma Derneği, 8'inci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Korkuteli Beğişliler ve Tatköylüler Kültür ve Dayanışma Derneği, 8'inci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Datköy Ramazan Karabağır okulu konferans salonunda gerçekleşen ve tek liste girilen seçimde mevcut başkan Hayri Yıldırım yeniden başkan oldu.

Divan seçimi sonrası derneğin faaliyet raporu okundu ve bilançosu genel kurula sunuldu. Konuşmaların ardından Denetleme Kurulu Raporu okundu ve müzakere edildi. Denetleme kurulu raporunun ardından yönetim ve denetleme kurulu oybirliğiyle ibra edildi.

Genel Kurulda konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste girilen seçimde mevcut başkan Hayri Yıldırım yeni başkan oldu.

Beğişliler ve Tatköylüler Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: "Hayri Yıldırım, Kazım Kartal, Şaban Aydın, Mustafa Güzel, H. İbrahim Öztürk, Ekber Aslan, Şükrü Kartal.

Denetleme kurulu: "Ragıp Öztürk, Osman Şimşek, Ali Tekelioğlu"

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1200 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim