

BERDAN IRMAĞI’NDA ALARM, SU SEVİYESİ KÖPRÜYE DAYANDI
Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan Berdan Irmağı'nda su seviyesinin hızla yükselmesi endişeye neden olurken, ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı.
Artan yağışların etkisiyle debisi yükselen Berdan Irmağı'nın suyu, Berdan Köprüsü'ne santimetreler kala alarm seviyesine ulaştı. Suyun köprüden taşması halinde Adana ve Mersin ulaşım yolu olan D-400 Karayolunun trafiğe kapatılması bekleniyor.
Yetkililerden alınan bilgilere göre, olası bir taşkın riskine karşı emniyet ve belediye ekipleri bölgede hazır bekletiliyor. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, belediye ekipleri de suyun taşma ihtimaline karşı gerekli müdahaleler için teyakkuzda. Öte yandan Tarsus Emniyet Müdürü Berat Günçiçek de taşkın riskinin olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
Bölgede yaşayan vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MERSİN’DE YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ DİKENLİ İNCİR TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI
- HASSA’DA HURDALIK ALANDA ÇIKAN YANGIN DORSEYE SIÇRADI
- YENİ PARTİ’NİN İLK TABELASI ANTAKYA’DA KONTEYNER BİNAYA ASILDI
- YÜZÜNÜ MASKE TAKARAK GİZLEYEN HIRSIZ, MOTOSİKLETİ KENDİ MALIYMIŞ GİBİ ALIP GİTTİ
- MERSİN’DE YANGIN, EKİPLERİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































