

Binlerce Çocuk, Müzikli Çocuk Oyununu İzledi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen "Bir Çocuk Masalı Turunç'un Bahçesi Kuklalı Müzikli Çocuk Tiyatrosu" adlı oyun, il merkezi ve ilçelerde 4 gün boyunca sahnelendi.
Araban ve Yavuzeli ilçesinde gerçekleştirilen ilk gösterimin ardından, Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda sahnelenen müzikli oyuna, çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Büyükşehir, çocukların kişisel gelişimlerinde çok önemli yer tutan çocuk tiyatrolarına yönelik oyunları sahnelemeye devam etti. Bu doğrultuda çok kısa zamanda, çocuklara farklı dünyaların kapılarını açan, onların kaliteli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan, bazen ekrandan tanıdıkları karakterlerle buluşturan oyunlarla, çocukların gözlem yoluyla öğrenmesi ve tiyatro gibi sanat dallarını tanımalar sağlandı. Özgüven, yetenek ve dostluğun vurgulandığı "Turunç'un BahçesiMüzikli Çocuk Tiyatrosu"4 gün boyunca 12 kez sahnelendi. Oyunu, 22 okuldan 4 bin 117 çocuk izledi. Oyun esnasında kendini oyunun akışına bırakan çocuklar, sahnedeki oyuncuları can kulağıyla dinledi, gönüllerince eğlendi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































