

"Bisikletçiler Görevde, Hedef Temiz Çevre" Bisiklet Turu
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde "Bisikletçiler görevde, hedef temiz çevre" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.
Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Spor Kulübü Derneği ile Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneği üyesi bisiklet severler Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek konvoy halinde hareket eden bisiklet severler 6 kilometrelik ilçe turunun ardından Dörtyol ilçe sahiline ulaşarak ellerine aldıklar çöp torbaları ile sahilde çevre temizliği yaptılar.
Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanifi Tuygar ise temiz bir çevre adına tertip ettikleri etkinlik nedeniyle destek verenlere teşekkür etti.
Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Serhat Baykara, temiz bir çevreye dikkat çekerek farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığını artırmayı amaçladıklarını belirtti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- TELEFON ALIŞVERİŞİNDEN KALAN 24 BİN TL ALACAKLARINI ALMAYA GİDEN KARDEŞLER MERMİLERİN HEDEFİ OLDU
- OSMANİYE’DE ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI
- TEL ÖRGÜYE SIKIŞIP, MAHSUR KALAN KİRPİ KURTARILDI
- OSMANİYE’DE ŞOFÖRLERİN ZORLU NÖBETİ: 12 GÜNDÜR YÜKLER BOŞALTILMADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































