




Bolu’da, Kanalizasyon Hatları İlaçlanıyor
Bolu'da, fare ve diğer zararlıların kış hazırlıklarını bertaraf etmek için kanalizasyon hatları Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanıyor.
Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı için zararlı olan fare ve diğer zararlıların kış hazırlıklarını etkisiz hale getirmek için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. İlaçlama sezonuyla birlikte karasinek, sivrisinek, çınar-meşe zararlılarına karşı savaş açan ve başarılı bir ilaçlama dönemi geçiren Veteriner İşleri Müdürlüğü, bu zararlıların kış hazırlıklarını engellemek için yeni bir eylem planını hayata geçirdi.
Kanalizasyon hatlarını ilaçlayan ekipler, bugüne kadar 620 noktada çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaların Mart ayına kadar devam edeceği belirtildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Antalya’da Küçük Sanayi Siteleri Masaya Yatırıldı
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim