




Burhaniye’de Eski Parka Yer Yok
Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilçede ihtiyaç duyulan alanlara yeni park yapımı ve birçoğunun da yenilenmesi çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Birçok ekiple aynı anda farklı mahallelerde yürütülen park yenileme çalışmaları kapsamında son olarak Cumhuriyet Mahallesinde park yenilemesi yapıldı.
Burhaniye'nin Cumhuriyet Mahallesinde Cumhuriyet İlkokulu karşından bulunan park Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilendi. İhtiyaca cevap veremeyecek hale gelen parka yeni oyun grubu ve fitness aletleri konularak mahalledeki oyun alanı ve spor alanı yenilenmiş oldu.
Park ve bahçeler gibi yeşil alanların, kent yaşamındaki öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza, mevcut eskimiş parklarda da yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için gayret ediyoruz. Cumhuriyet Mahallemizdeki ilkokulumuzun karşısında bulunan park, çocuklarımızın yoğun olarak kullandığı bir parktı. Oyun grubumuzda güvenlik açısından ve kullanılabilirliği açısından yenileme yaptık. Fitness aletleriyle de spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza yeni bir alan oluşturduk. Sorunlu ve bakımsız hiçbir park kalmayacak. Kentimizde ki parklarımızda yenileme ve bakım çalışmaları devam edecek" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Manavgat’ta deniz ve ırmak turizmi için güvenlik toplantısı düzenlendi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim