

Büyükşehirin Balbey Projesi ortak akıl toplantıları sürüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalarını BALDER ve Harita Mühendisleri Odası, üyelerini bilgilendirerek, görüş ve önerilerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her aşaması Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ni meslek odaları ve STK'larla paylaşmaya devam ediyor. Projede gelinen son durum Balbey Mahallesi ve Bölgesi Koruma Kentsel Yenileme Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (BALDER) üyeleri ile paylaşıldı. Ayrıca Harita Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Kocaer, 2. Başkan Serter Kocababa ve Yönetim Kurulu üyeleri Hilmi Dal, Mehmet Doğan ve Hakan Sarı'nın katıldığı toplantıda da Balbey Kentsel Yenileme Projesi ele alındı.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Başkan Danışmanı Alper Gökçay, projeyi BALDER Başkanı Coşkun Karadoğan ve dernek üyelerine anlattı. Derneğin görüş ve taleplerinin projeye yansıtılması yönünde fikir alışverişi yapıldı.
"Balbey sakinleriyle şekilleniyor"
Başkan Danışmanı Alper Gökçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi ANTEPE İnşaat A.Ş. tarafından yürütülen ve Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ni ilgili meslek odaları ve Balbey sakinleri ile birlikte şekillendirmeye devam ettiklerini söyledi. Projeye bu yıl içinde başlamayı hedeflediklerini anlatan Gökçay, hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda güvenlik sorununu çözmüş olarak, Balbey'de hak sahiplerinin modern bir yaşam sürmesine imkan verecek şekilde projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- YASAL SINIRIN ÜSTÜNDE ALKOLLÜ ÇIKAN ADAY SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ, "BENİ ÇEKMEYİN AVUKATIM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































