




Çatıya Bağlanan Pitbull'un Sıcakta Zor Anları
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir evin çatısına zincirle bağlanan pitbull cinsi köpeğin sıcak hava nedeniyle yaşadıkları çevredekilerin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Su kabı devrildiği için susuz kalan köpeğin inlemeleri yürek burktu.
Manavgat'ın Yayla Mahallesi'nde 2 katlı bir evin çatısına birkaç gün önce pitbull cinsi bir köpek zincirle bağlandı. Bunaltıcı sıcaktan korunmak için gölgeye sığınmaya çalışan köpek, önüne konulan su dolu plastik kabı devirdi. Zincirinin kısa bağlanması nedeniyle gölgeye ulaşamayan köpek susuz kaldı. Sıcaktan bunalan köpek bir süre inledi. Köpek daha sonra zincirinin yetiştiği yere yüzükoyun uzandı.
Köpeğin durumu bir vatandaş tarafından cep telefonuyla anbean görüntülendi. Görüntülerde dili hep dışarıda olan ve hızlı nefes alıp veren köpeğin gölgeye gitmek için yaptığı mücadele ve çatının kenarına gelip aşağı baktığı anlar yer aldı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez’den Tek Sarnıç Parkı’nda temizlik seferberliği
- Boğaçayı’nda 220 kuş türü gözlemlendi.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim