Bugün 14 Ocak 2026 Çarşamba
  • Antalya9 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6406.62
    %0.72
  • Dolar
    43.1734
    %0.08
  • Euro
    50.3508
    %0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çeliktürk:"eğitim Önceliğimiz Olmaya Devam Edecek"
31 Ekim 2018 Çarşamba 11:18

Çeliktürk:"eğitim Önceliğimiz Olmaya Devam Edecek"

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, üyelerini mesleki ve teknik konularda bilgilendirmek için eğitim seminerlerine devam ediyor.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, üyelerini mesleki ve teknik konularda bilgilendirmek için eğitim seminerlerine devam ediyor.

Üyelerinin mesleki konularda bilgilerini artırmak ve inşaat mühendisliği alanındaki gelişmeleri üyelerine duyurmak amacıyla sık sık eğitim etkinlikleri düzenleyen İMO Gaziantep Şubesi bu kez "Çelik Tel Donanımlı Betonlama Teorisi ve Uygulamaları" konulu bir seminer düzenledi.

Seminere İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Yerlikaya konuşmacı olarak katıldı. Şube hizmet binasındaki seminerde, İnşaat Yüksek Mühendisi Yerlikaya, yaptığı sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, bilimin her alanda olduğu gibi inşaat mühendisliği alanında da sürekli geliştiğini belirterek, "Üniversitelerden aldığımız eğitimle yetinme şansımız yok. Bilim sürekli gelişiyor, yeni teknolojiler üretiliyor. Üyelerimizi yenilikler hakkında bilgilendirmek, gelişmelerden haberdar etmek bizim öncelikle görevlerimizden biridir. Şube yönetimi olarak eğitim konusuna verdiğimiz önem devam edecektir" diye konuştu.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim