

Chp’li Erol, Ankara’dan Belediye Başkanlığına Aday Olabilir
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adı geçen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlılar rıza gösterip, partisinin ön seçim yapması halinde aday olabileceğini söyledi.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için isminin geçmesiyle ilgili bir gazetecinin sorusu üzerine açıklamada bulundu.
41 yıl aradan sonra Elazığ seçmeninin kendisini milletvekili seçtiğini belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Bana Elazığlı hemşehrilerim kendilerini 5 yıl temsil etme yetkisi verdi. Benim Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığım için 2 kriterim var. Birincisi ve en önemlisi bu adaylığa Elazığlıların rıza göstermesidir. Elazığlılar rıza vermediği sürece asla aday olmam ve şerefle Elazığ milletvekilliğine devam ederim. Rıza gösterirlerse ve partim ön seçim yaparsa düşünürüm" dedi.
Bu 2 durumun gerçekleşmesi halinde aday olacağını aktaran Erol, aksi takdirde Elazığ Milletvekili olarak siyasi yaşamına onurla devam edeceğini kaydetti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ERDOĞAN SARAÇ: "BALKAN TÜRKLERİ'NİN KİMLİKLERİNİ KORUMALARINDA TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"
- 'RÜŞVET' SORUŞTURMASINDA 2 YENİ TUTUKLAMA
- BÜYÜKŞEHİR SANAL GERÇEKLİKLE ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİYOR
- 10 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA ADLİ TIP RAPORU: ŞOFÖR ASLİ KUSURLU
- TÜREL, ANTALYASPOR BAŞKANLIĞINI PAS GEÇTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































