

ÇİÇEK DESENLERİ GÜNLERİ İÇİN 130 BİN DAL ÇİÇEK YETİŞTİRİLİYOR
Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin, kesme çiçek üretimiyle öne çıkan Antalya'da bu yıl 2'ncisini düzenleyeceği Çiçek Desenleri Günleri için hazırlıklar sürüyor. Etkinlik kapsamında belediyenin bitki üretim tesislerinde 130 bin dal çiçek üretiliyor.
Aralarında karanfil, osteosmepermum, zinnia ve petunyaların yer aldığı özenle yetiştirilen çiçekler, falezlerin denizle buluştuğu Fener Mahallesi Ziya Gökalp Parkı'nı süslemek için gün sayıyor. Belediyenin üretim tesislerinde yetiştirilen 130 bin dal çiçek, öğrencilerin hazırlayacağı desenlerin oluşturulmasında kullanılacak.
Etkinlikte 10 lise yarışacak
8-9 Mayıs 2026 tarihlerinde Fener Mahallesi Ziya Gökalp Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte 10 lise yarışacak. Öğrenciler, 10'ar kişilik ekipler halinde ve görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde daha önce hazırladıkları çiçek desenlerini alanda uygulayacak. Kesme çiçekler ve çeşitli doğal dekoratif malzemelerin kullanılacağı çalışmalar, belirlenen süre içinde tamamlanacak.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından 5 kişilik jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda dereceye giren takımlar belirlenecek ve ödüllendirilecek.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 17 BIÇAK DARBESİ ALDI, ÖLÜ NUMARASIYLA KURTULDU, KOCASININ EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTEDİ
- ARSUZ’DA EVİN BODRUMUNDA YANGIN ÇIKTI
- MERSİN’DE AÇIKTA ÇİLEK HASADI BAŞLADI: İÇ PAZARDA KİLOGRAMI 65 İLE 75 TL ARASINDA
- BALIK İSTİFİ GİBİ KAÇAK GÖÇMEN TAŞIYAN ORGANİZATÖRE 181 BİN TL TRAFİK CEZASI
- ÇEVREYİ BEYAZA BÜRÜYEN FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DOLU TARIM ARAZİLERİNİ VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































