

Çorum İş İnsanları Platformu, Kaymakam Köse’ye projelerini anlattı
Çorum İş İnsanları Platformu, Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede, platformun hedefleri doğrultusunda ticari işbirlikleri ve Antalya'ya katkı sağlamak adına fikir alışverişinde bulunuldu.
Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş öncülüğünde yapılan ziyaretin ana gündem maddesi, Antalya ve Konyaaltı ilçesine yönelik nasıl katkılar sunulabileceği ve Antalya'daki Çorumlu iş insanlarıyla işbirliklerinin nasıl güçlendirilebileceği üzerine oldu. Ekonomik kalkınma ve iş dünyasında daha fazla sinerji oluşturmak için fikirler geliştirildi.
Başkan Halil Güvenbaş, Antalya'nın gelişimi için Çorumlu iş insanları olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, daha güçlü bir Antalya için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOLLÜ YAKALANAN SÜRÜCÜ ’ALKOLLÜ DEĞİLİM’ DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
- KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT EDEN UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- EKMEK TEKNESİ KÜLE DÖNMESİN DİYE MÜCADELE EDEN ESNAFIN YÜZÜ VE VÜCUDU YAŞANAN PATLAMAYLA YANDI
- HEM CİĞER YEDİLER HEM DE DEV EKRANDA MAÇI İZLEDİLER
- ESNAFIN MOTOSİKLETİNİ ÇALAN HIRSIZLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































