




Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güngör’e Ödül
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yüzde 67.60 oy oranıyla Türkiye genelinde üçüncü olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e ödül verdi.
AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde en çok oy alan büyükşehir, il ilçe ve belde belediye başkanlarına da ödüllendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödülünü alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdimleriyle Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediyeleri arasında üçüncülük ödülümüzü aldık. Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza ve başarının asıl sahibi hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim