

Cumhuriyet Bandosu’ndan coşkulu konserler
Antalya Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanında yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası "Cumhuriyet Bandosu" adıyla kentin dört bir yanında konserler düzenliyor. İlki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet coşkusu kalplerde hissedildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu bütün şehirde yaşatıyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası "Cumhuriyet Bandosu" adıyla Cumhuriyet konserleri veriyor. Bando, 23 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında kentin dört bir yanında konserler düzenleyecek.
İlki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konser dizisi Üç Kapılar ardından Hıdırlık Kulesi önünde devam etti. Antalyalıların bayraklarıyla eşlik ettiği konser Cumhuriyet coşkusunu yüreklerde hissettirdi. Cumhuriyet konserleri 12 gün boyunca çeşitli bölgelerde gerçekleştirilecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- BERKAY BAHAR: "KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR ATSO KURACAĞIZ"
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































