Bugün 15 Ağustos 2025 Cuma
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4383.33
    %0.20
  • Dolar
    40.8302
    %0.15
  • Euro
    47.3838
    %0.42
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet Bayramı Kocaeli’nde Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim 2018 Pazartesi 14:18

Cumhuriyet Bayramı Kocaeli’nde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl dönümü Kocaeli'de de coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl dönümü Kocaeli'de de coşkuyla kutlandı.

Kocaeli Valiliği'nin önünde gerçekleştirilen kutlamalara Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Deniz Eğitim ve Garnizon Komutanı Kadir Yıldız, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, AK Parti ve CHP Kocaeli milletvekilleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin başlangıcında Vali Aksoy ve Başkan Karaosmanoğlu geçit töreni ile halkı selamladı.

Tören de konuşma yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy gençlere olan güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, "Cumhuriyetimizin emanetçileri sevgili gençler; Atatürk, "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacaklar sizlersiniz" diyerek bu görevi siz gençliğe emanet etmiştir. Bu emaneti korumak ve geliştirmek için bilgili ve güçlü olmak zorundasınız. Tarihinizi, kültürünüzü, inançlarınızı iyi bilmek durumundasınız. Bilimin üstünlüğünü benimseyen, özgürce düşünebilen, kararlarını bağımsız ve sorumluluk içinde bilinçli olarak verebilen yetkin bireyler gibi yetişip, yetiştirmeye devam etmelisiniz. Bu bakımdan sizlere büyük sorumluluklar düşmektedir" dedi.

Konuşmanın ardından katılımcı okulların öğrencileri tarafından şiirler okundu, halk oyunları oynandı ve resmi geçit töreninin yapılmasıyla program sona erdi.

Bu haber toplam 337 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim