

Demre'de Turistler Güneşin Ve Denizin Tadını Çıkardı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde yatla tura çıkan turistler güneşin tadını çıkarırken, Rus doktor Elena Rafaeloona ise denizde yüzmenin keyfini yaşadı.
Demre'de bir süredir etkili olan olumsuz hava koşulları, yerini güneşe bıraktı. İlçeye gelen turistler de Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti'ni gezdikten sonra güzel havayı fırsat bilerek, yatla Çayağzı Limanı'ndan Kekova turuna çıktı. Yatın üstünde güneşlenen ve eğlenen turistler Türk oyun havaları eşliğinde oynadı. Turistler yatla Batık Kent ve Simena Antik Kenti'ni gezip, anılarını fotoğraf ve video görüntüleriyle ölümsüzleştirdi.
Doğal bir liman olan Gökkaya Koyu'nda yat mola verdiği sırada Rus doktor Elena Rafaeloona, kendini Akdeniz'in mavi sularına bıraktı. Mayosu olmadığı için suya giremeyen diğer turistler üzüntü yaşarken, Elena Rafaeloona 15 dereceyi bulan hava ve su sıcaklığında yarım saat yüzdü.
Rusya'nın St. Petersburg şehrinden geldiğini söyleyen Elena Rafaeloona, "Ülkemde şu anda hava sıcaklığı gündüz bile eksi 15 derece. Kar, soğuk var. Burası ise bir cennet. Tarih, doğa, deniz, hepsi bir arada. Su ve deniz çok güzeldi. Doya doya yüzdüm. Çok güzel yerlerde yaşıyorsunuz. Türkiye ve Türklere teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel karşılıyorsunuz" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- MÜŞTERİLERİNİ 40 YIL ÖNCESİNE GÖTÜREN NOSTALJİ KAFE, 85 FARKLI YÖRESEL GAZOZUYLA GEÇMİŞİ GÜNÜMÜZE GETİRİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































