

Deprem Bölgesi Malatya’da Vatandaşlar Oy Kullanmaya Devam Ediyor
Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yıktığı illerden biri olan Malatya'da vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde oylarını kullanmaya başladı. Hasar gören bazı okulların bahçelerine kurulan konteynerlerde de oylar kullanılıyor.
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çerçevesinde depremin bölgesi olan Malatya'da vatandaşlar oy verme işlemlerine başladı. Kentteki birçok okulda sabah 08.00 itibariyle oy kullanımı başlarken, depremde ağır hasar alan bazı okulların da bahçelerine kurulan konteynerlerde vatandaşlar oy kullanıyor.
Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden vatandaşlar, deprem gölgesinde gerçekleşen seçimin herkese hayırlı olmasını diledi. İl dışından oy kullanmaya gelen birçok kişi de vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için Malatya'ya geldiklerini ve seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜŞRA ÖZDEMİR: "CHP ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPIYORUM"
- MANAVGAT’TA 3 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI
- CAM ŞİŞENİN OTLUK ALANDA YANGINA NEDEN OLDUĞU ANLAR KAMERADA
- ÇAMURA SAPLANAN EŞEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
- GIDA ÜRÜNLERİYLE DETERJANI AYNI DOLABA KOYAN KANTİNCİ KENDİNİ "ABİ VALLAHİ YERİMİZ DAR" DİYEREK SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































