Bugün 07 Şubat 2026 Cumartesi
  • Antalya12 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6942.65
    %0
  • Dolar
    43.5991
    %0
  • Euro
    51.57
    %0
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ BEŞİKTAŞ’IN HEDİYELERİYLE GÜLDÜ
07 Şubat 2026 Cumartesi 09:03

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ BEŞİKTAŞ’IN HEDİYELERİYLE GÜLDÜ

Hatay'ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, çocuklara hediye dağıttı.

Hatay'ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, çocuklara hediye dağıttı.

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan 23 Temmuz Konteyner Kentte bulunan depremzedeler, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarıyla bir araya geldi. Afetzede çocuklarla buluşan Başkan Adalı; çocuklara atkı, forma, bere ve futbol topu gibi hediyeler dağıtıldı. Başkan Adalı'ya afetzede vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, etkinlik sonrası basın açıklaması yapıldı.

"İnsanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum"

Çarşı grubuyla birlikte 3 yıldır Hatay'a geldiğini ifade eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, "Burada depremi en ince şekilde yaşadım, insanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum. Çarşı grubuyla 3 yıldır her yıl gelerek bir ziyarette bulunuyoruz. Bu yılda beraber gelmeye karar verdik. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Depremde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayata dönüyoruz ki geçen yıldan beri çok iyi iyileştirmeler var. Şehir yavaş yavaş şehir olmaya başladı ve insanlarda normal hayata dönmeye başladı. Allah bir daha böyle bir acı daha yaşatmasın" dedi.

"Başkanı görünce mutlu oldum"

Beşiktaş tarafından dağıtılan hediyelerle mutlu olduğunu dile getiren Şemsi Aras Günay, "Bugün buraya Beşiktaş başkanı geldi. Burada bizlere atkı, bere, forma ve futbol topu dağıttılar. Başkanı görünce mutlu oldum. Ben de bere ve atkı aldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 78 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim