




Din Görevlileri Müdür Tunçmen İle Bir Araya Geldi
Adıyaman'ın Kahta İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen'i ziyaret etti.
Kahta İlçesinde okullarda ve pansiyonlarda "Değerler Eğitimi" kapsamında öğrenciler ile buluşan Gençlik Koordinatörlüğündeki din görevlileri, Müdür İbrahim Halil Tunçmen ile bir araya gelerek okul ve pansiyonlardaki çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişin de bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğündeki din görevlilerinin "Değerler Eğitimi" kapsamındaki çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.
Program, gençlik komisyonu üyelerinin İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen'e kitap hediye etmesiyle sona erdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen programa, İlçe Müftülüğü Gençlik Komisyonu Koordinatör Başkanı Beytullah Kaymak ve din görevlileri katıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim