

Doğu’da Soğuk Hava
Doğu Anadolu Bölgesinde, kar yağışının ardından başlayan soğuk hava etkisini sürdürüyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceyle Kars'ta ölçüldü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülen bölgede, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus bekleniyor.
Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzincan'da 2, Iğdır'da 1, Erzurum'da 0, diğer illerde ise sıfırın altında olmak üzere Ağrı ve Ardahan'da 3, Kars'ta 4 derece kaydedildi.
Meteoroloji, bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesi nedeniyle buzlanmaya karşı sürücüleri, don olayına karşı da zirai faaliyetlerin devam ettiği yerlerde tarım ile uğraşan yetkilileri tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FARKLI ŞEHİRLERDEN GELİP SAHTE KİMLİKLE ADANA’DA KARGO DOLANDIRICILIĞI YAPMIŞLAR: 2 TUTUKLAMA
- MERSİN LİMANI’NDA 280 BİN SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
- KURT KÖPEKLERİNİN SALDIRI ANI KAMERADA: KÜÇÜK KÖPEĞİ BULUNAN KADINI YERE DÜŞÜRDÜLER
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNE OPERASYON: 18 ŞÜPHELİDEN 14’Ü GÖZALTINA ALINDI
- BİR ÇEKİCİYİ KURTARMAYA GİDEN İKİ ÇEKİCİ DE ÇAMURA SAPLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































