

Dörtyol’da Engelliler Yararına Çay Etkinliği
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bedensel engelliler yararına çay etkinliği düzenlendi.
Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü tarafından öğretmenevinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla engelliler yararına gerçekleştirdiği çay etkinliğinde engelliler ve aileleri bir araya geldi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Perihan Peker, çay etkinliğini her yıl düzenli olarak yapmaya çalıştıklarını amaçlarının ilçede bulunan ve kısıtlı imkanlarla yaşam mücadelesi vermekte olan ihtiyaç sahibi engelliler ve ailelerine yaşamlarını kolaylaştırıcı katkılarda bulunarak destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.
Engellilerin günlerini kutlayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ise engelliler ile birlikte halay çekerek onların mutluluklarına ortak oldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































