

Dumanlı Yaylası Misafirlerini Etkiledi
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Dumanlı Yaylası, sonbaharın gelmesiyle doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri haline geldi.
Her yılın kasım ayında ziyaretçi akınına uğrayan yaylaya Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen doğaseverler ve fotoğraf tutkunları, güzel doğa manzarasını görmek ve fotoğraflamak için adeta yarışıyor.
Ziyaretçiler, yayla sakinlerinin kış nedeniyle doğaya saldıkları atları heyecanla izliyor. Kafileler halinde 10 kilometrelik parkurlarda yaylayı gezen gruplar, temiz hava ve güzel manzaraların tadını çıkarıyor. Sarının, yeşilin, kızılın hakim olduğu yaylada fotoğraf tutkunları bol bol manzaranın fotoğrafını çekiyor.
Osmaniye Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Murat Anıl, Dumanlı Yaylası'na her yıl kasım ayının ilk haftalarında dernek üyeleri ile geldiklerini ve her yıl yaylanın ziyaretçisinin artığını belirtti. Anıl, "Yürüyüş parkurları çok rahat. Doğanın bu harika renk cümbüşünü herkesin mutlaka bir kere görmesini isterim" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































