Karakter boyutu :






08 Mayıs 2025 Perşembe 12:23
Eğirdir’de tıbbi aromatik bitkiler bahçesi açıldı
Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki bir okulda kurulan tıbbi aromatik bitkiler bahçesinde öğrencilere çevreci tarım ve su tasarrufu bilinci kazandırılıyor.
Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki bir okulda kurulan tıbbi aromatik bitkiler bahçesinde öğrencilere çevreci tarım ve su tasarrufu bilinci kazandırılıyor.
Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün öncülüğünde Eğirdir ilçesi Sarıidris Beldesi'ndeki Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu'nda Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi kuruldu. Bahçede lavanta ve nane çeşitlerinin dikimi yapılırken, öğrencilere tarımda suyun verimli kullanımı ve su tasarrufu konularında bilgilendirme yapıldı. Bahçede uygulanmak üzere çevreci sulama yöntemi yağmur suyu hasadı sistemi kuruldu. Böylece hem öğrencilerin sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla tanışmaları hem de çevre bilinci kazanmaları hedefleniyor.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı
- Alanya’da Toptan Gıda Deposunda Sahte Etiketleme Yapan Firma Mühürlendi
- Büyükşehir Belediyesinden sınav kaygısı yaşayan öğrencilere destek
- Manavgat Belediyesi’nden çocuklara bilim ve oyun dolu şenlik
- Eğirdir’de tıbbi aromatik bitkiler bahçesi açıldı
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim