




Eğirdir’de “Tıbbi Sülükler Projesi” Sona Erdi
TÜBİTAK tarafından 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları çağrısı kapsamında desteklenen "Nesilleri Tükenmeden Tanıyorum ve Koruyorum: Tıbbi Sülükler" projesi tamamlandı.
Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde görevli Dr. Mustafa Ceylan yürütücülüğünde gerçekleştirilen "Nesilleri Tükenmeden Tanıyorum ve Koruyorum: Tıbbi Sülükler" projesinin kapanış törenine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Proje uzmanı Prof. Dr. Osman Çetinkaya, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Törende Ceylan, Tıbbi sülüklerin ve projenin öneminden bahsedip 7 günlük etkinlik boyunca yapılan faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi aktardı.
Program öğrencilerin gözüyle sülüklerin ve projenin tanıtıldığı sunumla devam etti. Proje etkinliklerinin yer aldığı resim sergisinin katılımcılar tarafından gezilmesi ile tören sona erdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim